Töihin Vantaan kaupungille

Asiasanat

Työ ja elinkeinotTyönhakijat

Isossa organisaatiossa on monenlaisia työskentelymahdollisuuksia. Tarjoamme erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia töitä: vakituisia työpaikkoja, määräaikaisuuksia, sijaisuuksia, harjoittelupaikkoja sekä kesätöitä. Meillä on tälläkin hetkellä haussa useiden eri alojen osaajia.

Henkilö istuu puistossa penkillä ja katsoo kännykkää.

Töihin hakeminen ja rekrytointiprosessi

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus jo tänään!

Ilmoitamme kaikista haettavissa olevista vakituisista ja pitkäkestoisista määräaikaisista tehtävistä ja viroista vantaarekry.fi-sivulla, ja pääset selaamaan paikkoja suoraan myös tämän sivun lopussa. Avoimet työpaikkailmoitukset julkaistaan myös Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivuilla sekä Monsterin palvelussa. Työpaikkoja haetaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Tilapäisiä keikkatöitä sekä lyhyitä, muutamista päivistä useisiin kuukausiin kestäviä, sijaisuuksia Vantaan kaupungilla voi hakea pääkaupunkiseudun kuntien yhteisesti omistaman Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta.

Näin rekrytointi etenee

Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoinnin yhteyshenkilö ottaa yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelukierroksia voi olla yksi tai useampia ja ne voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmähaastatteluina. Hyödynnämme myös etäyhteyksiä. Esimiestehtävissä sekä vaativissa asiantuntijatehtävissä osa haastateltavista saatetaan lähettää myös henkilöarviointiin.

Rekrytointiprosessin etenemisestä sekä valintapäätöksestä tiedotetaan kaikille hakijoille. Valinnan jälkeen sovimme valitun kanssa työsuhteen ehdoista ja allekirjoitamme työsopimuksen. Käytämme työsopimuksen sähköistä allekirjoitusta. Jos olet saanut sopimuksen allekirjoitettavaksi, tutustu työntekijän ohjeeseen.

Muuta huomioitavaa

Rekrytoimme myös anonyymisti

Osa rekrytoinneistamme toteutetaan anonyymisti. Se tarkoittaa sitä, että rekrytoija ei näe hakijan nimeä, sukupuolta, syntymäaikaa, yhteystietoja eikä valmistumisvuotta. Myös hakijoita ohjeistetaan välttämään hakemuksen avoimessa kohdassa henkilökohtaisia tietoja: ikää, sukupuolta ja perhesuhteita. Anonyymi rekrytointi lisää yhdenvertaisuutta, sillä se varmistaa, että kaikki hakijat ovat samalla viivalla hakutilanteessa ja huomio keskittyy osaamiseen ja kelpoisuusvaatimuksiin. Lue lisää Vantaan käyttämästä anonyymistä rekrytoinnista.

Harjoittelijaksi

 Harjoittelun kautta opiskelijalla on mahdollisuus saada hyödyllistä kokemusta työelämästä, Vantaan kaupungista työnantajana sekä luoda tärkeitä työelämän verkostoja. Olisitko kiinnostunut opiskeluusi liittyvän harjoittelujakson suorittamisesta Vantaan kaupungilla?

Vantaalla tehdään paljon yhteistyötä eri alojen oppilaitosten, kuten yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja toisen asteen oppilaitosten kanssa. Perinteisin oppilaitosyhteistyön muoto kaupungilla on tutkintoihin ja koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot. Harjoittelupaikkoja on Vantaalla tarjolla monipuolisesti eri toimialojen toimintayksiköissä.

Opiskelijana sinulla on mahdollista suorittaa opintoihin sisältyviä harjoittelu- tai työssäoppimisjaksoja Vantaan kaupungin työpaikoilla. Harjoittelu voi olla palkatonta tai palkallista, riippuen opiskeltavasta tutkinnosta ja oppialasta. Harjoittelun kesto ja ajankohta määräytyvät opiskeltavan alan mukaan.

Harjoittelupaikoistamme ilmoitetaan eri kanavissa, riippuen opintokokonaisuudesta, harjoittelumuodosta sekä siitä onko kyseessä palkaton vai palkallinen harjoittelu. Ammattikorkeakouluopintoihin, erityisesti sosiaali- ja terveysalaan liittyvistä harjoitteluista ilmoitetaan www.jobiili.fi -palvelussa lukukausikohtaisten aikataulujen mukaisesti.

Yhteistyöoppilaitoksia työharjoittelussa:

  •  Arcada
  •  Diak
  •  Laurea
  •  Metropolia
  •  Varia

Kesätöihin

Hakuaika Vantaan kaupungin kesätöihin alkaa yleensä helmikuussa. Töitä on tarjolla noin 450 nuorelle. Yleisimpiä kesätyökohteita ovat puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapito, nuorisopalvelut, kirjastot ja toimistot. Ammattiin opiskelevia nuoria palkataan eniten sosiaali- ja terveystoimen hoitotehtäviin.

Kunta-alalla on mielenkiintoisia työtehtäviä enemmän kuin moni arvaakaan. Vantaalla haluamme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden kesätyöhön, sillä se on loistava mahdollisuus paitsi kerryttää työkokemusta ja pankkitiliä myös saada jalkaa oven väliin tulevaisuuden työllistymistä varten

henkilöstö- ja konsernijohtaja Kirsi-Marja Lievonen

Kesätöitä on tarjolla ensisijaisesti korkeakouluopiskelijoille ja ammattiin opiskeleville. Ammattiin opiskelevilla kesätyöjakso on kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Lisäksi paikkoja on myös lukiolaisille ja 15 vuotta täyttäneille koululaisille. Koululaisten ja lukiolaisten työsuhteen kesto on yleensä yksi kuukausi. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti kesä-elokuulle.

Vantaan kesätyöpaikkoja haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Tarkemmat kuvaukset työtehtävien sisällöistä ja kelpoisuusvaatimuksista löytyvät hakuilmoituksista ja vantaarekry.fi -sivuston 'Harjoittelu ja kesätyö' -ammattialakategoriasta.

Rekrytoinnin yhteystietoja

Oletko kiinnostunut työskentelystä Vantaan kaupungilla? Kerromme mielellämme lisää työpaikoistamme ja erilaisista työskentelymahdollisuuksista.

Ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme rekrytointi@vantaa.fi, niin jutellaan lisää. Mikäli olet kiinnostunut jostain tietystä työyksiköstämme, löydät tarkempia yhteystietoja Työn esittelyjä -osiosta.

Vantaan avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 16:00 - Hakuaika päättyy: 17.12.2021 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 16:00 - Hakuaika päättyy: 17.12.2021 16:00

Terveyskeskushammaslääkäri opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 27.12.2021 16:00

Terveydenhoitaja, Länsi-Vantaan äitiys- ja lastenneuvola opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 17.12.2021 16:00

Liikuntakoordinaattori elintapaneuvontaan opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 17.12.2021 16:00

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Simonkallion päiväkoti opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 17.12.2021 16:00

Psykologi, maahanmuuttajapalvelujen jälkihuolto opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 17.12.2021 16:00

Sosiaaliohjaaja, nuorten intensiivityö opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 20.12.2021 16:00

Lähihoitaja, Vantaan kotihoito /Tikkurila, ty5 opens in new window, links to another website

3.12.2021

Hakuaika alkaa: 03.12.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 31.12.2021 16:00

Lisää avoimia työpaikkoja Vantaan rekrytointipalvelussa opens in new window, links to another website

Avainsanat

Töissä VantaallaRekrytointiTyöpaikat